.

.

New
1 Jólét Arany Hatalom Kupola, Torony Buster Kristály Orgon Energia Generátor Akkumulátor 7.83/432/528Hz OM Mantra Előre Harmonikus Sok Szép Összetevők!!

1 Jólét Arany Hatalom Kupola, Torony Buster Kristály Orgon Energia Generátor Akkumulátor 7.83/432/528Hz OM Mantra Előre Harmonikus

HUF 3780.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Jólét, Hatalom, Kupola, Torony Buster Pozitív Orgon Generátor.Bent a Orgon : Bionized(B.) Citrin, B. Smaragd, Fekete B. Jade, cianit kövek, Lepidolite, Pirit, B. Kvarc Kristály, B. Rózsa Kvarc, B. Rutilated Arany Kvarc, B. Füst Kvarc, Selenite, Fekete Turmalin, Az/Zeo, TM, Réz BB, Réz Szál, Cink BB, Réz Forgács, Acél Forgácsot/Spirálok pedig 24 karátos Arany Pehely/Por.tisztítja a légkört, transmutes negatív energiát pozitív energia, az előnyöket aludni, általános egészségügyi, növeli a növények növekedését, javítja a pszichikai, intuitív képességek, egyenlegek csakrák.Bionized Kristályok : Kristályok, hogy már energetikailag "ébredt fel".Wilhelm Reich együtt dolgozott az elmélet Bions, valamint Orgon.Sokan a orgonite közösség egyetért abban, hogy nagyon hatásos bionize homok, majd hozzátette, hogy orgon hozamok néhány remek energetikai hatások.Szándék Szeretet, Erő, Hatalom, Gyógyulás, Nyugalom, Tisztaság, A Kreativitás, Öröm, Bőség, Jólét.Power Dome Buster Orgon Energia Generátor Akkumulátor*Szándékait, Szeretet, Erő, Hatalom, Gyógyulás, Nyugalom, Tisztaság, Kreativitás, Bőség, a Jólét *Méret : Alap Szélessége 1 3/4"-45mm, Magasság 1 3/4"-45mm *Szeretet*INGYENES AJÁNDÉK minden teljes megrendelést*Gyors Szállítás*Köszönöm! ++Orgon egy kézzel készített termék, illetve lehet, hogy van néhány kisebb hiányosságai, mint például a buborékok vagy textúra variációk; ez semmilyen módon nem befolyásolja a minőséget, vagy a funkció a orgonite eszközök.++ Köszönöm a parancsot!Segíti a transzmutáció a stagnáló/negatív energiák & EMF hullámok (DOR=halott Orgon energia) egy több pozitív forma (POR-pozitív Orgon energia) Orgon energia-generátorok alapján az úttörő munka, Wilhelm Reich, meg a Többiek.Ők Halálos Orgon Sugárzás (DOR), majd kapcsolja be Pozitív Orgon Sugárzás (POR).Egyszerűen fogalmazva POR a kreatív életerőt a természetben.Orgon generátorok is gondoltam, hogy enyhítik a káros Elektromágneses hullámok, az ELF pedig HAARP hullámok a környezet.Tedd közel a TV-készülék, számítógép vagy bárhol a lakótér.Tartsd őket a kertben, s vigyázz virágzik egy virágzik, mint még soha. : : Nyilatkozat : nem orvosi, hogy azt állítja, a termékek.Ha orvosi feltételeket, kérjük forduljon orvoshoz. : +++ : ++ Megjegyzés : kap 1 Power Dome Torony Buster Hasonló a képek ++++ Összes Kézzel készített!.+= ++++++++.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak