.

.

New
NUAN233 Ruhát Gőzös Vas Kézi Ruhadarab Gőzös, Négy Különböző hőmérsékleten, Száraz, forró, Alkalmas a Vízszintes, mind a Függőleges meleg, magas Hőmérséklet Támogatott Sterilizálás (Fehér)

NUAN233 Ruhát Gőzös Vas Kézi Ruhadarab Gőzös, Négy Különböző hőmérsékleten, Száraz, forró, Alkalmas a Vízszintes, mind a

HUF 22003.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Négy sebességű mód, hogy megfeleljen a különböző anyagok, különböző hőmérsékleteken a különböző szövetek, szinte mindenki szükségleteit mindennapi ruhát. - Az intelligens emberi test indukciós, amikor a gőz mód van beállítva, a kezét fogja hagyni a vas, a vas-megáll generáló gőz, ami több, intelligens, biztonságos.. Ez lehet száraz, vagy forró, alkalmas a legtöbb szövet.Egyszerű vasaló lesz, hogy vékony, plüss ruha is vizes. Támogatást vízszintes meleg függőleges forró, mint a ráncok az ing nyilvánvaló, a függőleges meleg egy kicsit nehéz, a ruhát fog szaladgálni, a vízszintes forró jobban megfelel. Magas hőmérséklet segíti a sterilizálás a szállodai törölköző, takaró, könnyű, hogy a baktériumok, akkor ezt a vas magas hőmérséklet sterilizálás.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak