.

.

New
Baba Játék Mat Extra Nagy Baba Mat Összecsukható Hab Playmat Gyerekek Másznak Mat Reverzibilis Nem Mérgező Vízálló a Csecsemők, Kisgyermekek Vastagabb 0.6 inch (Zöld)

Baba Játék Mat Extra Nagy Baba Mat Összecsukható Hab Playmat Gyerekek Másznak Mat Reverzibilis Nem Mérgező Vízálló a Csecsemők,

HUF 9448.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Szuper Fény s egészsége. 0.6 hüvelykes, nagy sűrűségű hab biztosítja, hogy a baba nem sérült meg, amikor tartozó, illetve megvédik a gyermeket a hideg padló!. 180 x 200 x 1,5 cm/70 x 79 x 0.59 inch extra nagy baba mat, elég a babáknak valók napi játék tér.A könnyű, összecsukható design tökéletes átalakítása bármilyen nehéz emeleten egy kényelmes terület a baba mászni, ülni, játszani.Lehetővé teszi, hogy könnyedén bolt hab baba szőnyeg, amikor nem kell.Célunk, hogy a lehető legjobb biztonsági érdekel a gyerekeknek!Ez a babáknak valók legjobb mászik eredetű növekedési paradicsom.A baba hab játszani mat készült nagy XPE anyagok, valamint ingyenes mérgező védelme érdekében babáknak valók egészsége. 0.6 hüvelykes, nagy sűrűségű hab biztosítja, hogy a baba nem sérült meg, amikor tartozó, illetve megvédik a gyermeket a hideg padló!. 180 x 200 x 1,5 cm/70 x 79 x 0.59 inch extra nagy baba mat, elég a babáknak valók napi játék tér.A könnyű, összecsukható design tökéletes átalakítása bármilyen nehéz emeleten egy kényelmes terület a baba mászni, ülni, játszani.Lehetővé teszi, hogy könnyedén bolt hab baba szőnyeg, amikor nem kell.Célunk, hogy a lehető legjobb biztonsági érdekel a gyerekeknek!Ez a babáknak valók legjobb mászik eredetű növekedési paradicsom.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak