.

.

New
Autó, Telefon tulajdonosa Mágneses Szellőző Telefon tartó Autós Bölcső-Hegy mobiltelefon, Mint az iPhone X 8 7 6-os Plusz Moto G6 G5 Samsung S9 S8 S7 Megjegyzés 8 stb.

Autó, Telefon tulajdonosa Mágneses Szellőző Telefon tartó Autós Bölcső-Hegy mobiltelefon, Mint az iPhone X 8 7 6-os Plusz

HUF 1887.30

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Erős Mágneses Erő】 - ben Épült, 4 mágnesek termel elterjedt mágneses mezőből, ami miatt a jogosult stabilan tartsa a telefont is egy rögös út, nem esik le. 【Magas Minőségű Gumi】 Puha gumi védi a szellőzőben a semmiből.Kiváló hőállóság védi a Zászlót mágneses telefon tulajdonosa a deformáció.Ez garantálja, hogy az alap a mount szilárdan tartja a mágneses fejét, miközben a smartphone hely. 【Növeli a biztonságot】Bölcső-kevesebb, egy lépésben mágneses szerelési rendszer lehetővé teszi, hogy a dock, majd távolítsa el a készülék egy kézzel.360 fokos forgatás, megtalálja a legjobb helyzetben, vezetés közben, de nem blokkolja a betekintési szög. 【Elegáns, diszkrét design】 : ez az elegáns, magas minőségű design a mágneses tartóval alkalmas bármilyen okostelefon.A mágneses hegy funkciók egy sima felületre, fontosnak tartja, hogy minden okostelefon tökéletesen. 【Egy élvezni Élettartam Garancia】Zászlót nyújt ✪✪Élettartam Garancia✪✪ ezen a Szellőzőben Telefon Mount cél 100% vevői elégedettség.Utasításokat, hogyan kell beállítani az Autót Mount 1) Helyezze be a hegy, a Szellőzőben Szerelje be a kocsiba. 2) Helyezze a mágnest fémlemez az ön esetében között a fedelét, majd a telefon, Vagy bottal a körben mágnes a fémet a telefonon vagy a GPS-3), Valamint a telefon készen áll!.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak