.

.

New
SURPCOS Ágy Sínek a Kisgyermekek -Új, Továbbfejlesztett Extra Hosszú Ágy Felett, a Gyerekek Nagy Alkalmas Iker, Kettős, Teljes Méretű Királynő & Király Matrac (Egyik Oldalon 78.7 x 26 Inch, Buck)

SURPCOS Ágy Sínek a Kisgyermekek -Új, Továbbfejlesztett Extra Hosszú Ágy Felett, a Gyerekek Nagy Alkalmas Iker, Kettős, Teljes

HUF 10692.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Új, Frissített Ágy Felett】39.37"/47.24"/53.93"/59"/70.86"/74.8"/78.7"/82.68" hossza 26" heights a biztonság fokozása érdekében.A tényleges magassága a védőrács 26 cm, állítható tartomány 26-35 cm.A magassága az alap állítható 0-tól 9 hüvelyk, hogy növelje az alkalmazkodóképesség, valamint telepítése a különböző típusú ágyak.Ez megakadályozza, hogy a gyermekek emelkedik ki esik ki az ágyból.Ajánlott év közötti gyermekek számára 1 5 éves. 【Kizárólagos Varrat nélküli Design】Az ágy felett alsó bár határozottan megnyomja a matrac, hogy elkerülje a szakadék felett, valamint a matrac, ami okozhat a gyermek esik, vagy elakad a szakadék.Kérjük, vegye figyelembe : a vásárlás előtt, kérjük, figyelmesen intézkedés a hossza az ágyon, majd válassza a hasonló méretű!. 【Mindkét Oldalon fel kell oldani, Függetlenül】Mindkét oldalán az ágy mellett, védőrács élő csat.Csak akkor kell, hogy alsó vagy oldalsó, hogy könnyen be -, illetve kilépés az ágy, vagy tartsa a baba az ágyon.Ha kell ülni az ágy mellett hosszú ideig, a védőrács lehet teljesen tegye le az ágy mellé, hogy elkerülje a kellemetlen érzést. 【Telepítése nélkül Csavarok】nem kell használni a csavarokat az egész létesítmény a védőrács.Nagyon kényelmes, hogy csatlakoztassa a fix minden sarkon egy pillanat alatt.Annak érdekében, hogy a védőrács stabilabb, a csomag is tartalmaz egy Y-alakú övet, meg egy nylon heveder. 【Építeni egy Erős Vár A Babák】 Babák mindig kíváncsi a világ, még az ágyban is csak, mint az aktív.Ebben az időben, egy erős, biztonságos ágy védőrács van szükség annak érdekében, hogy a biztonsági megakadályozza őket abban, hogy leesett az ágy.Az ágy felett már teljesen korszerűsített, hogy jobban védi a babát.Megjegyzés : kérjük, INTÉZKEDÉS a méret az ágy vásárlás előtt.A javaslat csak a standard referencia. - 1 x Háló Falak. - 1 X Oldalán Ágyhoz. - 1 x Felhasználói Kézikönyv. - 1 x derékszögű Csatlakozóval. - 1 x Y-alakú öv. - 1 x Nylon heveder.California King Size : 2 oldal 82" + 1 oldalon 70". 1. Kell használni abban az esetben, ha a felnőtt érdekel. 2. Csak a csecsemők, akik a bölcső, ne használja ezt az ágyat vasúti őr, ahelyett, hogy egy kiságyban. 3. Győződjön meg róla, van elég közötti távolság az ágyban, az ágy végében, a telepítéshez. 4. Állítsa be a magasságot a bázis tehát, hogy az "Alsó összekötő cső" azonos magasságban, mint a felső oldalon a matracot, így megakadályozza, hogy a gyermek a ragasztás közepén az ágy, matrac, majd a háló felé néző matrac. 5. Ne használja a baba ágyak, emeletes ágy, víz ágyak, ágy, gumimatracok. 6. Amikor a tartozék hiányzik vagy sérült, kérjük, ne használja tovább a terméket.Hamarosan kapcsolatba.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak