.

.

New
Jaroen 4 Rúd Bambusz Szén vízszűrő, a Természet Szén Szűrő Érintse meg a Víz - teljesen Természetes Víztisztító Szűrő Kancsók, Üveg & Többet, Finom a Víz.

Jaroen 4 Rúd Bambusz Szén vízszűrő, a Természet Szén Szűrő Érintse meg a Víz - teljesen Természetes Víztisztító Szűrő Kancsók,

HUF 4846.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Elnyeli a szennyeződés a víz - ami tiszta, jó ízű a víz.Szűrési idő körülbelül 3-4 óra.Vékony bambusz charcoals ritka, ezeket külön jelölve, hogy illeszkedjen a szájon keresztül a személyes vizes palack.Használat 1 bottal egy személyes vizes palack, vagy használja a 2 rúd egy kancsó. 4 rúd bambusz szén tartalmaz egy csomag.Átlagos mérete az egyes bot körülbelül 0, 5" átmérőjű, 5" hosszú.Egyedi méret változhat, mivel ez egy természetes termék.Aktiválni faszén minden két hétben forralással 10 percig hagyom megszáradni.Szállítási 100% - kal.KATTINTSON A KOSÁRBA MOST !!.Jaroen 4 Rúd Bambusz Szén vízszűrő, a Természet Szén Szűrő Érintse meg a Víz - teljesen Természetes Víztisztító Szűrő Kancsók, Üveg & Többet, Finom a Víz. (Szállítási 100% - kal).

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak