.

.

New
2db Számítógép Csukló, Könyök Pad, Creatiee Korszerűsített csuklótámasz Kar Pad(Puha, Hosszú-Méretű), Billentyűzet, Csukló, Könyök Támogatás Mat Office Asztali Működő Szerencsejáték - Kevesebb Fájdalom a Könyök (7.9 x 31.5 inch) (Teve)

2db Számítógép Csukló, Könyök Pad, Creatiee Korszerűsített csuklótámasz Kar Pad(Puha, Hosszú-Méretű), Billentyűzet, Csukló,

HUF 888.30

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Prémium & Puha】Puha, légáteresztő pamut felső, magas sűrűség, nyomás memória pamut tervezés, tartós, kényelmes.Szuper anti-slip. 【Hosszú méretű Változat】7.9 x 31,5 cm(20x80cm), mint a normál méretű, a korszerűsített könyök párna elég hosszú ideig billentyűzetek, vagy az asztali. 【Enyhíteni Könyök Nyomás】8 óra munka plusz 4 óra szórakozás, a könyök, a keze pedig nagyon fájdalmas.Adj nekik egy relax and care által pihen velük a billentyűzet, a memória hab matrac.Biztosítani tökéletes védelem a munkahelyén vagy otthon a számítógép, munkaállomás. 【Iroda & Home Szükséges】Alkalmas a hosszú munkaidő, az irodában, számítógép asztal, billentyűzet pad, fekszik, alszik pad, haza napi használat, irodai asztal, játék, szórakozás stb.Biztosítani puha, meleg érintse meg a könyökét, csukló, az összes idő.Szintén a könyök párna tökéletes vissza az iskolába a tanulókat, hogy enyhíti a fájdalom a könyök. 【Két sorozatot Egy Ár】lehet kapni két Számítógép Csukló, Könyök Mat egy ár.Használhatod őket otthon, az irodában.Nem kell, hogy vigye őket haza, hogy irodába.Lehet, hogy megvédje a könyökénél a gépelés játék ideje!.Az Irodai Dolgozók.Diákok.Az Otthoni Felhasználók Számára.Játékosok.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak