.

.

New
HEEQING AE216 1DB Természetes Kristály Üveg Kívánó Üveg, lakberendezés Gyógyító Kő, Szikla Ásványi Példány Szerencsés Sodródó Üveg Dekoráció, Ajándékok, Kristály (Szín : Fehér Achát, Méret : 80x22mm)

HEEQING AE216 1DB Természetes Kristály Üveg Kívánó Üveg, lakberendezés Gyógyító Kő, Szikla Ásványi Példány Szerencsés Sodródó

HUF 10233.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Ez a természetes kövek. 1.Természetes kristály kő van az energia, a természet, kristály pont tud jobban koncentrálni, az energia, a felső része, gyógyítani, állítsa be a testet, a legjobb eszköz a lélek, test. 2.Ez képezi majd egy hatalmas energiamező a központból, az energia kerül kibocsátásra, egyenesen a top tipp, ahol a kristály pillér kerül. 3.Javítja a munka hatékonyságát.Az energia a kristály tiszta elme, majd frissítse az emberi lélek.Ülő meditáció egy kristály pont erősíti a személyes inspirációt pedig élesíti az elmét. 4.Csökkenti az elektromágneses sugárzás.Crystal pont, számítógép, TV, mikrohullámú sütő, egyéb villamos termék vagy környékén, csökkenti a sugárzást, megvédje az emberi test nem lesz túl nagy az interferencia által elektromágneses hullám.Materials Natural Követ crystal Size, valamint weight40*22mm 20-25g50*22mm 25-35g60*22mm 35-45g80*22mm 45-55g Please nem oldja meg a problémát, közvetlenül visszatérítjük, küldjön nekünk egy üzenetet, majd oldjuk meg a problémát észlel az idő!.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak