.

.

New
ETHMEAS Mini LCD Beltéri, Kültéri Digitális Hőmérő Kerek Max/Min Hőmérséklet Memória Funkció 1M Külső Szonda Jármű, Szoba, Kertészkedés,Hüllő, Kisállat Tartása (Fekete)

ETHMEAS Mini LCD Beltéri, Kültéri Digitális Hőmérő Kerek Max/Min Hőmérséklet Memória Funkció 1M Külső Szonda Jármű, Szoba,

HUF 1605.15

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Könnyű Elhelyezés】A mini kör alakú hőmérő erős mágnes, balek, valamint inchcock a hátán amelyek azt a nagy, kényelmes az elhelyezés. 【Széles Felhasználási Tartomány】Ez a modell a digitális hőmérő, amely intézkedéseket 0℃50℃amelyeket fel lehet használni a Szobában, Kertészkedés,kisállat tartása stb. 【Max/Min Hőmérséklet Memória Funkció】Ez a modell a digitális hőmérő Max/Min Hőmérséklet memória funkció, amely minden jelenik meg a képernyőn, majd tiszta egyszerűen nyomja meg a gombot. 【Hosszú Külső Hőmérséklet Szonda】Ez a modell a digitális hőmérővel ellátva, 1m hosszú külső hőmérséklet szonda, amely jelentősen javult a teljesítménye a terméket. 【3 az 1-ben Szerelés】1. Nagy erős mágnes 2. Nagy tavaszi szerelt behúzható klip 3. erős tapadókorong.Olvassa el vásárlás előtt.A termék nem vízálló, kivéve a szonda vonal.Kérjük, ne mártsd a kijelző a víz.Specifications Color : Fekete Mérési tartomány : Hőmérséklet : 0℃∽+50℃(vagy -50℃~70℃ a szonda) Hőmérséklet pontosság : ±1℃(±2℉)Hőmérséklet kijelző felbontás : 0.1 ° c(0.2℉)áramforrás : 1.5 VBattery : 2x LR44 Diameter : 70.0 mm Height : 27.5 mm LCD képernyő átmérő : 39mm Net súly : 44.6 g (akkuval) Bruttó súly : 55g Package tartalmaz, 1 x Digitális LCD Hőmérő külső probe1 x Manual2 x LR44 elem Eszköz művelet 1.MIN/MAX Nyomja meg a MIN/MAX gombot, hogy megjelenítse a minimális érték .Nyomja meg a MIN/MAX gombot, hogy megjelenítse a maximális érték.Nyomja meg a MIN/MAX gombot, hogy visszatérjen a normál értékek.2.RESETPress a RESET gombot, hogy törölje a MIN/MAX értékek.3.Akkumulátor replacement Replace az akkumulátort, ha sötétedjen el a kijelző segítségével 1,5 V LR44 battery4.EMC/RFIInstrument teljesítmény csökkenhet, ha működtetett belül egy magas frekvenciájú rádió területen, mint például a közel egy mobil telefon, vagy ha kitéve egy elektrosztatikus sokk.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak