.

.

New
Élelmiszer Melegebb Összecsukható Téglalap Alakú Melegítő Svédasztalos Készlet, Rozsdamentes Acél Alkohol Fűtés/Parti Büfé Melegebb Set/Reggeli Feltárni A Fedél Étel Melegítő Ételek Büfé-Kiszolgáló (Méret : Egységes Rács)

Élelmiszer Melegebb Összecsukható Téglalap Alakú Melegítő Svédasztalos Készlet, Rozsdamentes Acél Alkohol Fűtés/Parti Büfé

HUF 7762.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Mit vettél egy forró fazék svédasztalos szigetelés kit lehet nyitni a könnyű tisztítást.A rozsdamentes acél anyag tartós, a svédasztalos állítsa van egy tükrözött selyemfényű.Az összecsukható váz biztosítja a könnyebb tárolás módszer könnyen telepíthető.A termék fűtése alkohol, jön egy alkohol-kupát.Rozsdamentes acél edények megnyitása nagyon alkalmas esküvők, születésnapi bulik, ballagási ünnepségek, vagy bármilyen szabadtéri buli vagy high-end bankettek, hogy tegye az ételt közvetlenül a sütőt az asztalnál.Hot pot bankett büfé.Termék neve : Összecsukható önkiszolgáló tűzhely (alkoholmentes) Anyag : Rozsdamentes steel Size : 63 * 36 * 27.5 cmprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a gazdaság kemencék.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. Esedékes, hogy néhány hibát a kézi mérés, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, akkor az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.MEGOSZTÁS - Mi szeretnénk látni a fél pattan, kérjük feltölteni a képeket ünnep vagy alkalom.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak