.

.

New
Topro Luxus Gyűrűs Dobozt,LED Ékszer Kijelző, Ajándék Doboz,Matt Érzem, Bársony Esküvői Gyűrű Mezőbe,Valentin Nap,Eljegyzés,Esküvő,Ajándék (Ragyogó fehér)

Topro Luxus Gyűrűs Dobozt,LED Ékszer Kijelző, Ajándék Doboz,Matt Érzem, Bársony Esküvői Gyűrű Mezőbe,Valentin Nap,Eljegyzés,Esküvő,Ajándék

HUF 1213.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

PRÉMIUM ANYAG : Ezt a gyűrűt doboz készült Prémium minőségű, Környezetbarát anyag, Luxus bársony belső.Fényes fehér,Biztonságos, Nem mérgező, Polírozott zongora festmény.Méret : 3x3x2inches (szélesség x magasság x mélység)!.LED VILÁGÍTÁS : Kék színű LED pedig világítani kezd, automatikusan, amikor kinyitjuk a dobozt.Akkumulátor tartalmazza!.LUXUS & ELEGÁNS STÍLUS DESIGN : Négyzet stílus design teszi a gyűrűs dobozt nézd Egyedi, Elegáns.Nagy, különleges alkalmakra, mint Javaslat,Eljegyzés, Esküvő, Születésnap, illetve Évforduló.. stb.Az is lehet használni, mint kis ékszer tároló doboz, gyűrű, medál, fülbevaló, bross, vagy pin-kódot, akkor is, érmék, vagy valami szikra, hogy megjelenjen!.A LEGJOBB SEGÍTŐJE A JAVASLAT : Fehér színű, anélkül, hogy a logó.Könnyen lehet tárolni a doboz a táskádban, hogy nagyon kevés a hely.Ez segít, hogy hozzon létre egy romantikus hangulat, a LED világít, ha javaslatot vagy elkötelezettség.Ez ad a szeretője egy nagy meglepetés, amikor kinyitja a gyűrűs dobozt!.TÖKÉLETES SZERVEZŐ RING : Nagy dobozt, hogy hozzáadott értéket bármely ajándék belső tartalom.Ajándék Doboz, CSAK a Gyűrű, a kép NEM tartalmazza.Termék, Szolgáltatás : 1. Lakberendezési korona alakú ékszerdoboz, bizsu mezőbe,LED Ékszer Kijelző díszdobozban 2. Kifinomult pedig Gyönyörű, tökéletes dekoráció a ház. 3. Gyönyörű kivitelezés,mutasd meg a finom íze. 4. Egy gyönyörű, ízléses gyűjthető a preciousjewelry, meg egy kis dolgokat. 5. Egy tökéletes ajándék szeretteinek az anyák Napja, Valentin Nap, Esküvő, Évforduló, lánybúcsú, Születésnap.Prémium Anyag : Ezt a gyűrűt doboz készült Prémium minőségű, Környezetbarát anyag.Biztonságos, Nem mérgező, Környezetbarát.Luxus & Elegáns Stílus, Design.Luxus Tér stílus design teszi a gyűrűs dobozt nézd Egyedi, Elegáns.Tökéletes Tároló Doboz A Gyűrűt.Ez egy Tökéletes Szervező a gyűrűt.A Belső Bársony megvédi a gyűrű a karcolásoktól.A Legjobb Segítője A Javaslatot.Ez segít, hogy hozzon létre egy romantikus hangulat, a LED világít, ha javaslatot vagy elkötelezettség.Ez ad a szeretője egy nagy meglepetés, amikor kinyitja a gyűrűs dobozt.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak