.

.

New
ProElife Védő burkolata a Kulcstartó, a Airtags Apple 2021 (A2187), Tartós PU Bőr Védő Aranyos Anti-Scratch / Anti-Veszteség Ujja tartó Airtages Finder, Mosható / Újrahasználható (Narancssárga)

ProElife Védő burkolata a Kulcstartó, a Airtags Apple 2021 (A2187), Tartós PU Bőr Védő Aranyos Anti-Scratch / Anti-Veszteség

HUF 538.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Kompatibilis : ] 2021 Apple Airtags finder tracker.FIGYELEM : Airtags nem tartalmazza a csomag. [Anyaga : ] Ebben az ügyben készült kiváló minőségű PU bőr anyag, s mosható, valamint újrafelhasználható, hogy kerülje a por, szennyeződés bot az ügyben.Ez védőtasak megakadályozhatja, hogy a Airtags a karcolásoktól, illetve a szemétdombon. [TÖBB VÉDELMET a Airtags : ] vízálló, porálló, majd a szennyeződés-bizonyíték design megakadályozza a folyadék, por, cigaretta hamu, keksz morzsa esik rá a Airtags, hogy befolyásolja a finder életét. [PONTOS-VÁGÁS & PONTOSAN KÉSZÜLT : ] ez esetben speciálisan öntött előállított, hogy a minőség elérhető a Airtags.Rugalmas, ez a takaró könnyű alkalmazni, majd távolítsa el a tisztítás. [√] Ebben az esetben egy rozsdamentes acél kulcstartó lógó könnyen a hátizsák, laptop sleeve az esetben, pet-gyűrű, vagy poggyász.Szín : Narancs.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak