.

.

New
2DB V34 Színű Korrektor Fogkrém,folteltávolító Fehérítő Fogkrém,V34 Színű Korrektor Fogfehérítő Fogkrém Érzékeny Fogak. (Narancssárga)

2DB V34 Színű Korrektor Fogkrém,folteltávolító Fehérítő Fogkrém,V34 Színű Korrektor Fogfehérítő Fogkrém Érzékeny Fogak. (Narancssárga)

HUF 1888.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Fogak Tisztítására Fogkrém] : Erős zománc fogkrém, ami javítja az általános fogzománc egészségügyi, Érzékeny zománc fogkrém, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy finoman lengyel el a foltokat. [Természetes Alapanyagokból] : A gyógynövény-kivonatok, ez egy végső biztonságos megoldás minden kávé, tea, vége, amely ad egy látható fehérítő hatása, valamint a teljes védelmet az íny, fogak egy frissebb levegőt. [Az Érzékeny Fogak] : fogkrém Fluorid segít megvédeni üregek, valamint erősíti a fogzománcot.Hatékonyabb, mint a hagyományos fogkrém, amely segít pótolni az elveszett ásványi anyagokat, valamint csökkenti az érzékenységet. [Mély Tisztítása] : Távolítsa el a mély stains This fluorid-mentes fogkrém hab képes áthatolni a zománc hasadékok, majd távolítsa el az élelmiszer-részecskék, mélyen foltok beágyazott ott. [Alternatív használat-használd] Lila csomagolás a nap folyamán, hogy fehéríti a fogakat, majd felfrissít a levegőt.Használja narancs csomagolás lefekvés előtt, hogy visszaállítsa a fogak, valamint véd a fogszuvasodás, valamint a gumicsizma. *Szia, Kedves Barátom, isten hozott a meleg bolt!* Fogfehérítő Fogkrém Érzékeny Fogak, Fogfehérítő Fogkrém, Fogkefe Fehérítő Folt Eltávolítás, folteltávolító fehérítő fogkrém.Jellemzők : 1.Lila - Segít lebontani a pigmentáció, a felszínen a fogak, blokk pigmentáció, csökkenti a sárga foga foltok, hogy a fogak nem hosszabb, sárga fogak.Frissüljön levegőt, rossz lehelet, gondozása fehérebb fogak. 2.Narancs - hatékonyabb, mint a hagyományos fogkrém , amely segít pótolni az elveszett ásványi anyagokat, valamint csökkenti az érzékenységet.Hadd élvezze a különböző jeges vagy forró dolgokat szabadon.Műszaki adatok : Anyag : Szorbit, xilit, glicerin, nhap Nettó tartalom : 30ml / 1 fl oz Súly : 45g Csomagolási méret : 3.4*3.4*12.5 cm Coloer : Purpe(fogfehérítés), Narancssárga(Fogat, javítás) a Csomag Tartalmazza : 2 Db * Fogak Tisztítására Fogkrém 1 Db * fogkefe megjegyzés : 1. Mivel különböző megjelenítési beállítások, a tényleges szín a termék lehet némileg eltér a szín a kép. 2. Mivel a kézi mérés különböző, kérem, engedje meg, kis méret eltérés. 3.Ha bármilyen kérdése van, mi fog válaszolni 24 órán belül.Azt szeretném, ha boldog vásárolni!.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak