.

.

New
GOTOTOP Szem Keret, Műanyag Hímzés Egyetemes Clip Keret Snap Frame Karika Eszköz, Hímzés, Varrás, Hímzés, Selyem-Festmény (27.9 X 27.9 cm / 10.98 X 10.98)

GOTOTOP Szem Keret, Műanyag Hímzés Egyetemes Clip Keret Snap Frame Karika Eszköz, Hímzés, Varrás, Hímzés, Selyem-Festmény

HUF 2037.15

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Polipropilén】 A keret anyaga tartós, polipropilén cső, ami könnyű, tartós, hosszú élettartam, vízálló, majd a szennyeződés-rezisztens. 【Polipropilén】 A keret anyaga tartós, polipropilén cső, ami könnyű, tartós, hosszú élettartam, vízálló, majd a szennyeződés-rezisztens. 【Kényelmes Szétszerelés, szerelés】 A szem keret könnyen szét, össze, könnyen használható, boltban, könnyen hordozható bármikor.Lehet helyezni egy hátizsákban, vagy kocsit. 【Bilincs Design】 Bilincsek, hogy a munka szűk, nagyon alkalmas rögzítő szövetek vagy egyéb elemek, jól megtervezett, a bordázott belső a bilincs lehet fenntartani a feszültséget, valamint állítható önmagában. 【Egyetemes Clip Keret】 használják hímzés, varrás, hímzés, hímzés, selyem festés, stb.Széles körben használják, alkalmas a különböző feladatokat, könnyen tisztítható, a keret lehet törölni a meleg, szappanos vízben. 【Használati Módszer】 Távolítsa el a klip a keret, tegye az anyagot a keretet, majd óvatosan tegye a videót az anyagot, majd nyomja le kell oldani, hogy az cső.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak