.

.

New
Réz Dagály Óra, a Hagyományos Barométer, Hőmérő szerelt Háromszoros angol Tölgy-Hegy, Nehéz Lakkozott Sárgaréz (1/2kg minden) Hajó, Vitorlás Óra Csónakázás, Tengeri Part menti Ajándék, Kézzel Englan

Réz Dagály Óra, a Hagyományos Barométer, Hőmérő szerelt Háromszoros angol Tölgy-Hegy, Nehéz Lakkozott Sárgaréz (1/2kg minden)

HUF 66123.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Ha nem tudjuk megjavítani, elküldünk egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék, vagy cserélje ki.Lenyűgöző Tömör Réz Dagály Óra Hőmérő, barométer. 1. Minőségi angol Tölgy-Hegy.Dagály Időjárás, A Hőmérséklet Egy Pillanat Alatt.Általános méretek 560mm x 205mm x 70mm.MEGJEGYZÉS.Dagály Órák az Atlanti-óceán partján árapály csak nem működik a Mexikói-Öbölben.RÉZ TENGERI DAGÁLY ÓRA, SÁRGARÉZ BAROMÉTER, EGY RÉZ HŐMÉRŐ ÓRA ÖSSZES SZERELT HÁROMSZOROS ANGOL TÖLGY-HEGY. (gyönyörűen által készített helyi fa turner) ESETBEN MÉRETEK, 6ins Átmérőjű. 2ins Mélység. 1,5 mm vastag sárgaréz.Általános méretek 560mm x 205mm x 24mm.A MINŐSÉG az ilyen ÓRÁK TÜKRÖZI A TÖMEG Új Dagály clock set egy nehéz hat hüvelyk polírozott, valamint lakkozott sárgaréz esetben egy lapos üveg front, valamint gumi tömítés.Új Hagyományos Barométer egy nehéz hat hüvelyk polírozott, valamint lakkozott sárgaréz.Új Hőmérő egy nehéz hat hüvelyk polírozott, valamint lakkozott sárgaréz.Mind a 3 óra lesz szerelve egy szilárd tripla tölgy-hegy.Ezek nem a tömegtermelés termék; mindegyik egyenként kézzel készülnek a legfinomabb réz lehetséges, hogy lehet be kézzel.Nem fogsz csalódni, ez a minőségi ezeket az elemeket.A dagály óra alkalmas olyan helyen, ahol két árapály egy nap jön kiegészít-val utasításokat plusz érdekes információk megértését, árapály.csak a dagály óra szükséges 1 AA akkumulátor minden. (nem tartozék).Ez a "kell", hogy bárki, aki közelében lakik a parton, lenne egy ideális ajándék bármilyen alkalomra, vagy kiváló céges ajándék.Mi egy kis családi vállalkozás, valamint büszkék vagyunk a minőségi termékek.Kérjük, tekintse meg a többi elemek, Köszönöm a keresést.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak