.

.

New
Bling Strasszos Rendszámtábla Keret Nők Tini Lányok,Gyémánt Csillogó, Rozsdamentes Acél Keret & Több mint 1200 db Legszebb 14 Arcát Kerek-Vágott Fekete Üveg Prémium Kristályok Gyémánt+GiftBox (Színes)

Bling Strasszos Rendszámtábla Keret Nők Tini Lányok,Gyémánt Csillogó, Rozsdamentes Acél Keret & Több mint 1200 db Legszebb

HUF 1348.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

????[rendszámtábla keret Bling Üveg Strasszos ], Rozsdamentes Acél Keret & Több mint 1200 db Legszebb 14 Arcát Tiszta Üveg, Gyémánt, Hegyikristály Kristályok.A szélén a bling rendszámtábla keret került földre, hogy megakadályozzák vakarja az autó festék.Ez a készlet jön INGYENES AA SS16 Strassz. ????[Super Csillogó Rendszámtábla Keret] : Miért megy az unalmas, egyszerű rendszámtábla keret, ha mehetek szuper fab egy kocsi rendszám keret általában a strassz benne?Az autó egy új, izgalmas nézd meg most!EWBN 1 Csomag rendszámtábla keret a nők is biztos, hogy a kocsi fogás, mindenki szeme az úton. ????[Megfelel az Amerikai Kanadai szabványügyi] : A bling rendszámtábla keret alkalmas minden standard méret 12.25*6.25 hüvelyk novetly rendszámot, Kanadában, az USA-ban. ????[Könnyű Telepíteni] : Minden termék rendelkezik a lopásgátló csavar, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni a bling rendszám jogosultja gyorsabb. ????[Az Ígéret] : büszkék Vagyunk arra, hogy teljesítse a legjobb minőségű termékeket.Mi kínál 24 órás gyors választ, barátságos kiszolgálás.s büszke arra, hogy a barátságos 90 napos pénz visszafizetési garancia, ha nem 100% - ig elégedett, s kívánom, hogy vissza a terméket BÁRMILYEN okból.Köszönöm a támogatást.Könnyű telepítés.tainless acél keret.gh-minőségi igazi strassz.ame méret : 12.28"x 6.3",tökéletes U. S. rendszám.Több, mint 1200 db strassz,kivert a csillogó strassz.EWBN Bling Strasszos Rendszámtábla Keret Adja meg A Jármű egy Lenyűgöző Nézd Meg Védeni A Lemezeket.Egyszerű telepítés tainless acél keretek gh-minőségi igazi rhinestonesame méret : 12.28"x 6.3",tökéletes U. S. rendszám.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak