.

.

New
Hímzett Szett - 3 Db Hímzés Készletek Kezdőknek a Préselt Minta, Hímzés, Fogselyem + Bélyegzett Szövet + Tű + Bambusz Karika (Chlorophytum Floribundum)

Hímzett Szett - 3 Db Hímzés Készletek Kezdőknek a Préselt Minta, Hímzés, Fogselyem + Bélyegzett Szövet + Tű + Bambusz Karika

HUF 1929.15

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Keresztszemes Készlet】Hímzés starter kit jön a 3 fehér pamut szövet Virágos minta, 1 x bambusz-műanyag karika, 9 x hímzéssel, tű,3 x angol nyelvű használati,3 x Csomag színes szálak. 【Gyorsan Hímzés Mester】Minden hímzés kit jön egy utasítás.Ez az utasítás azt mutatja, hogy a hímzett háló kell, valamint a konkrét lépéseket.Van egy lepecsételt minta a hímzett kendőt, könnyen hímzés induló kezdő tanulni a kézimunka. 【Állítható Hímzés Karika】A hímzés keret, állítható csavarok, amely lehet meghúzni során hímzés vagy dekoráció hogy a szövet, mint a szűk, mint egy dob. 【Egyedi Aranyos Design】kínálunk 3 különböző reális hímzés minták vad virág, fű, levelek, virágos minta stílusok hímzés minta, így tapasztalat, több technika hímzéssel, élvezni. 【Gyönyörű Dekoráció】Után hímez, akkor tedd, egy hímzéssel, karika, vagy képkeret, valamint a falra, mint egy műalkotás, dekoráció.Is egy jó megfelelő ajándékot a szeretett család, a barátaim.Leírás : Ez a hímzés, a készlet tartalmazza a három csomag, kézzel hímzett anyagok, beleértve a mintás pamut szövet, bambusz-műanyag gyűrűk, hímzés, tűk, színes szálak, valamint angol nyelvű utasításokat.Egyértelmű lépéseket az új kezdők, így a kezdők is teljes, több önbizalom.A kész hímzés lehet használni, mint egy műalkotás, hogy lefagy a hálószoba, nappali, étkező, vagy bármilyen hely, tetszik.Hogyan kell használni a hímzés hoop1. Külön a belső, mind a külső keretek;2. Tedd a keret az asztalra;3. Fedezi a külső keret lapos hímzett kendővel;4. Használja a hímzett kendővel finoman nyomja a belső keret a külső keret;5. Hímzés lehet elvégezni a hímzett kendővel szorosan állam.Megjegyzés : Hímzés tűk vannak rejtett színes szálak, kérjük, vedd ki őket alaposan, tárolja őket a gyermekek számára.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak