.

.

New
Puha Kézi Arc Tisztító Kefe Puha Bambusz Szálak, bőrápoló Eszköz & Mosó a Lereped Napi Mély Pórusok Tisztítását, Férfiak, mind a Nők(02)

Puha Kézi Arc Tisztító Kefe Puha Bambusz Szálak, bőrápoló Eszköz & Mosó a Lereped Napi Mély Pórusok Tisztítását, Férfiak,

HUF 4765.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1.ULTRA PUHA ECSET, SÖRTE : Jól felszerelt komolyan puha szál szőrt, a mini arc ecset halkan & finoman kefék & masszázs a bőr, hogy távolítsa el a szennyeződéseket, olaj, smink maradék, száraz bőr & egyéb szennyeződések. 2.HORDOZHATÓ & PAKOLHATÓ MÉRET : Ellátott ergonomikus fogantyú könnyen markolat + kicsi ahhoz, hogy be van csomagolva egy kozmetikai táska, pipere táska vagy bőrönd, az egyedi bőr ecsettel egy utazási-barátságos bőr eszköz. 3.HORDOZHATÓ & PAKOLHATÓ MÉRET : Ellátott ergonomikus fogantyú könnyen markolat + kicsi ahhoz, hogy be van csomagolva egy kozmetikai táska, pipere táska vagy bőrönd, az egyedi bőr ecsettel egy utazási-barátságos bőr eszköz. 4.MŰKÖDIK MINDEN TISZTÍTÓ : Ellentétben a tipikus pakolás arc ecset, ez nem elektromos arc ecset használható bármilyen típusú arcot mosni, sikálni, vagy maszkot.Nem kell változtatni bozót fejünket, egyszerűen öblítse & újrafelhasználása. 5.100% VEGAN & KEGYETLENSÉG-INGYENES : Mi itt a Ínyenc Szépség arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára az öko-barát bőrápoló termékek is használható gond nélkül.A legújabb arc ecset természetesen nincs kivétel!.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak