.

.

New
JINParts SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálca + Micro SD Kártya Tálca Kompatibilis a Galaxy A40 (Fekete) Mobiltelefon Javítás, Alkatrészek (Szín : Fekete)

JINParts SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálca + Micro SD Kártya Tálca Kompatibilis a Galaxy A40 (Fekete) Mobiltelefon Javítás,

HUF 9895.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Magas minőségű mobil telefon csere tartozékok, hagyja, hogy a mobiltelefon teljesítmény vissza.Cserélje ki a sérült vagy működésképtelen elemet egy újra.Által készített szakmai mobiltelefon-gyártók,teljesen illik dolgozni.Amennyiben bármilyen problémát tapasztal a termék kaphat, akkor lépjen kapcsolatba velünk, hogy küldje el újra.Javasoljuk, hogy telepítse szakmailag, mert a javítás, az alkatrészek, nagyon törékeny, valamint szakszerűtlen telepítés könnyen károsíthatja a telefont.SIM-Kártya Tálca + SIM-Kártya Tálca + Micro SD Kártya Tálcát Galaxy A40 (Fekete).Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.1. SIM-Kártya + SIM-Kártya + Micro SD Kártya Tálcát Samsung Galaxy A40.2. Cserélje ki a sérült vagy egy működésképtelen.3. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.4. Teljesen illik dolgozni.5. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem felelős semmilyen kárért, hogy a mobiltelefon/telefon okozhat során a változó csere alkatrészek.Üdvözöljük a sorrendben!.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak