.

.

New
YinQin 100 DB Univerzális Eldobható VR Maszk Egészségügyi VR Szem Fedő Maszk VR, VR Szem Maszk Takarja, Eldobható VR Maszk VR Maszk Egészségügyi (Fehér)

YinQin 100 DB Univerzális Eldobható VR Maszk Egészségügyi VR Szem Fedő Maszk VR, VR Szem Maszk Takarja, Eldobható VR Maszk

HUF 3508.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Készült egyszer használatos, a nem szőtt, s puha bőr-barát.alkalmas VR szórakozás közben, családi összejövetelek, VR üzleti felhasználók számára, VR tapasztalat, üzletek, illetve más a helyzet.Ne aggódj megosztási a VR headset másokkal többet.Kényelmes, eldobható típus VR Szem terjed, A bőr-barát nem szőtt lap, A tartós, nem szőtt szövet, a Borító puha, légáteresztő.Védi azt a részt, ahol a bőr közvetlenül a névjegyek VR berendezés a verejték, faggyú, kozmetikumok, kosz.Megakadályozza a kereszt-fertőzés okozta problémák izzadás, Személyes higiénia védett. 100 DB univerzális eldobható VR Maszk Takarja, lapos fül hurkok.Vágjuk le a szemeket, orrot, a VR Szem Fedelét, hadd lélegezzen szabadon.A magas minőségű, nem-szőtt szem borító puha, vastag, valamint légáteresztő.Fedezze marad, kényelmesen, biztonságosan.Cserélje ki az arc Fedelet, amikor csak akarod tartani a Virtuális Valóság Headset higiéniai, tiszta.VR Szem Maszk Takarja Méret : 9 X 5 hüvelyk, Universal design meg a méret, a legtöbb arcát, majd a készülék.Yin Qin Egyetemes Eldobható VR Szem Maszk Takarja 100 DB Arcát Borító Megtekintése VR, arcvédő Film, a Virtuális Valóságban : 1. Készült egyszer használatos, a nem szőtt, s puha bőr-barát.alkalmas VR szórakozás közben, családi összejövetelek, VR üzleti felhasználók számára, VR tapasztalat, üzletek, illetve más a helyzet.Ne aggódj megosztási a VR headset másokkal többet. 2. Kényelmes, eldobható típus VR Maszk Takarja, Egy bőr-barát nem szőtt lap, A tartós, nem szőtt szövet, a Borító puha, légáteresztő.Védi azt a részt, ahol a bőr közvetlenül a névjegyek VR berendezés a verejték, faggyú, kozmetikumok, kosz.Megakadályozza a kereszt-fertőzés okozta problémák izzadás, Személyes higiénia védett. 3. 100 DB a választás, fehér, univerzális, eldobható VR Szem Terjed, lapos fül hurkok.Vágjuk le a szemeket, orrot, a VR Pad Fedelét, hadd lélegezzen szabadon. 4. A magas minőségű, nem-szőtt VR szem Borító puha, vastag, valamint légáteresztő.Fedezze marad, kényelmesen, biztonságosan.Cserélje ki az arc Fedelet, amikor csak akarod tartani a Virtuális Valóság Headset higiéniai, tiszta. 5. VR szem maszk takarja méret : 9 X 5 hüvelyk, Universal design meg a méret, a legtöbb arcát, majd a készülék. 6. Termékleírás : Anyaga : Orvosi Minőségű Nem-Szövet Méret : 9 x 5 inch Sűrűség : 9 fok Vastagság : 0,8 mm Kompatibilis Modell : Kompatibilitás Minden VR headset.

A részletes információk

Material:
Medical Grade Non-Woven Fabrics
Size:
9 x 5 inch
Density:
9 degree
Thickness:
0.8mm
Compatible Model:
Compatibility All VR headset.
Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak