.

.

New
UKCOCO Telefon Képernyőjén Erősítő - Mobil Telefon 3D Nagyító Kivetítő Képernyő Filmek, Videók †Összecsukható Telefon készenléti Képernyő Erősítő Kompatibilis az Univerzális okostelefon (Fehér)

UKCOCO Telefon Képernyőjén Erősítő - Mobil Telefon 3D Nagyító Kivetítő Képernyő Filmek, Videók †Összecsukható Telefon készenléti

HUF 4725.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

-Nagy a vének olvasni az újságot a híradót nézni az Interneten, mint egy nagyító. -Elfogadta a tiszta sugárvédelmi akril objektív lehetővé teszi, hogy a telefon képernyőjén 2-3times nagyobb. -Különösen alkalmas filmeket 3 D hatás erősebb. -Csökkenti a problémák, nézi a kis képernyőn hosszú ideig, hogy a szem nagyon kellemetlen, káros. -Piramis stand design teszi a képernyő erősítő erős, tartós.Description This elemet a képernyő nagyító, amely műanyag, nagyon kreatív, stílusos.Ez csökkenti a problémák, nézi a kis képernyőn hosszú ideig, hogy a szem nagyon kellemetlen, káros.Különösen alkalmas a filmeket, illetve 3 D-s hatás erősebb.Jellemzők - Szín : Fehér.- Anyaga : PU + Akril.- Méret : Kb 18.5 x 12,5 x 11,5 cm.- Piramis stand design teszi a képernyő erősítő erős, tartós.- Elfogadott egyértelmű sugárvédelmi akril objektív lehetővé teszi, hogy a telefon képernyőjén 2-3times nagyobb.- Csökkenti a problémák, nézi a kis képernyőn hosszú ideig, hogy a szem nagyon kellemetlen, káros.- Nagy a vének olvasni az újságot a híradót nézni az Interneten, mint egy nagyító.- Különösen alkalmas a filmeket, illetve 3 D-s hatás erősebb.Csomag Including1 x Telefon Képernyő Nagyító.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak