.

.

New
GLJ Csukló Edző Labda, AutoStart Spinner Giroszkópos, Kar Strengthener, az Erősebb az Izom, Csont, Edzés, 2 darabos Csomag (Szín : Fekete)

GLJ Csukló Edző Labda, AutoStart Spinner Giroszkópos, Kar Strengthener, az Erősebb az Izom, Csont, Edzés, 2 darabos Csomag

HUF 9942.75

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

☞[Automatikusan indul a design] : A művelet nagyon egyszerű, csak nyomd meg a core-ban a nyíl irányába, amely akkor aktiválódik, ha a belső tavasz.Kérlek, vedd fel egy különleges csuklópánt edzés közben annak érdekében, hogy ne veszítsd el, mert a túlzott erő. ☞[Gyakorolja a csuklóját, aztán kezet] : A kéz javítása labda a centrifugális erő által generált, hogy a kölcsönhatás a forgatás a csuklóját, majd a belső forgó mag, amely képes fenntartani a nagy sebességű forgás a fő, elősegíti a vérkeringést, valamint növeli az ujjak, csukló, kéz, alkar, bicepsz, tricepsz, valamint az ínszalagok, az erő, a vállak, visszaállítja az izmok erejét. ☞[Hogy Gyakorolja & adhat Szórakoztató] : Újszerű design LED világítás, amely szórakoztató látni, hogy milyen gyorsan lehet pörgetni.Király LED fény kigyullad, amíg forog, nincs akkumulátor szükséges, powered by forgatta a csuklóját.Rehabilitates fájó izmok, öld meg a time & móka Hozzá!. ☞[Szabályozható forgási frekvencia, több dekompressziós] : A gyorsabb, a csukló forog, annál erősebb a hatás, erő, vagy fordítva, a belső, egyéni ihletésű szalag szerkezet optimalizált, futó simább, kisebb zaj, játszani simábban. ☞[Intim ajándékok] : A stílusos megjelenés, csendes hang felel meg mindenkinek, hogy ez egy nagy, szerető ajándék. ☞☞Is tartozik a következő csoportok?Divat dekompressziós egyaránt fontos munka után dolgozó group Long távú használata az egér okozza fáj, s gyenge ereit - Fitness expert Long távú edzés okozza, fájó csuklóját - játék player Playing mobil játékok sokáig okoz, fájó ízületek - A stressed Difficult hogy oldja a feszültséget, illetve a szorongás-műszaki adatok : Név : Csukló Centrifugális Erő Ball Material : NBR, fém, silicone Net súly : kb 270 GSuitable a : fitness enthusiasts Accessories : csukló labda * 2 -, Hogyan kell használni : 1. Nyomja a hüvelykujját mindkét kezét a nyíl irányába a központ a labdát, amíg az ellenállás nagy, a középső a labda nem vonhatók.2. Gyorsan engedje fel a lényege, hogy a labdát a hüvelykujj mindkét kezét, majd kapcsolja be a labdát, amelyet a hand3. Után olyan érzésem, hogy a gömb forog, hinta a labdát balról jobbra a kör-mint ahogy lassan forgassa el a csukló labdát, majd a sebesség növelhető a tehetetlenség-Szolgáltatás : 1. Ha több kell, stílusok, kérjük, kattintson a más termékeket találja a kívánt stílust.2. Ha bármilyen kérdése előtt, vagy a vásárlás után kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A részletes információk

Name:
Wrist Force Centrifugal Ball
Material:
NBR, metal, silicone
Net weight:
about 270G
Suitable for:
fitness enthusiasts
Accessories:
wrist ball * 2
- How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll. :
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand :
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia :
-Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want. :
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :
Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak