.

.

New
3 DB körömvágók Set-Rozsdamentes Acél körömvágót Catcher Funkció,Köröm&körömvágók a Férfiak, mind a Nők, Gyerekek, Idősek (arany)

3 DB körömvágók Set-Rozsdamentes Acél körömvágót Catcher Funkció,Köröm&körömvágók a Férfiak, mind a Nők, Gyerekek, Idősek

HUF 1078.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

ULTRA ÉLES PENGÉK : A körömvágót készlet, magas minőségű rozsdamentes acél, ami azt jelenti, hogy nagyon erős, tartós.Sőt, az edzett rozsdamentes acél vonalzó a körömvágók rendkívül rozsdásodás megelőzése érdekében.BIONIKA DESIGN : A köröm clipper, ergonómikus kialakítás, hogy a fogantyúk is a speciálisan kialakított horony, amelyek megakadályozzák, hogy a clipper csúszik a kezem, valamint a biztosító superior a tőkeáttétel, amely szintén miatt nagy a végzősök.A körömvágók beépített virág -, mint a köröm fájlt, ami lehet, hogy a körme alatt sima, jól néz ki.NEM SPLASH körömvágót : Nem splash design lehetővé teszi, hogy a köröm vágó kell tárolni a köröm maradékot nyomja fel a csúszásmentes groove-a mögött.Ne aggódj a körmök fröccsenő mindenhol, így egy tiszta vágó élmény.EDGE ZAVAR TECHNOLÓGIA : A körömvágók is feldolgozza a pengék keresztül szélén zavar technológia, ami a kések kiváló egyszerű használat, éles szélek.A körömvágó éles ahhoz, hogy vágd vastagabb, vagy bonyolultabb, a körmöket, majd hagyjuk egy sima, tiszta vágás minden alkalommal, ez azt jelenti, hogy az éles, pontos penge, az élvonalbeli nem szakadás vagy osztott körmök.TÖKÉLETES KÖRÖM CLIPPER SET : A körömvágók a fogó készlet tartalmaz, körömvágó, körömvágók, köröm fájlt, majd egy fém esetében.Segítségével Végre A Következő Lépéseket : 1. Ne feledje, hogy tolja fel a fogó használata előtt.Ez segíthet tároló körmök. 2. Akkor élvezheti, hogy használja a körömvágók, hogy teszi a körmök jól keres. 3. A vágás után, akkor húzza le az elkapó, majd tedd a körmök ki. 4. Nem splash, illetve azáltal, hogy egy szépen tapasztalat. (Áztatni a körmöt, vagy a zuhany alatt, mielőtt cikket, hogy tompítsa a köröm test élek.Száraz kezét, majd a köröm alaposan, mielőtt cikket.Clip egész köröm szélén, miközben elkerüli a húsos részeit ujjak vagy lábujjak.Húzza le a műanyag alap, öntsük le a köröm töredékek a kukába Után vágás.fertőtleníteni szakadó alkohol kis tálba, majd helyezze clipper a megoldás.Távolítsa el clipper, majd törölje szárazra.) Figyelem : Clipper pengék rendkívül élesek.Biztosítja, keze teljesen száraz, mielőtt gépjárművet klip körmök, mint eszköz csúszás előfordulhat.Tartsa távol a gyerekektől.Gyönyörű Csomagolás : A körömvágót jön egy finom alumínium ház lehetővé teszi, hogy tárolja őket biztonságosan, könnyen hordozható.Ez is a bölcs választás, mint egy ajándék a család vagy a barátok.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak