.

.

New
UXZDX CUJUX Háztartási Szemetes Tetejét Retro Intelligens Indukciós Kuka Kreatív Automata Szemetes Nappali Hálószoba Irodai Kuka Hálószoba (Szín : a Stílus egyik, Méret : 12l)

UXZDX CUJUX Háztartási Szemetes Tetejét Retro Intelligens Indukciós Kuka Kreatív Automata Szemetes Nappali Hálószoba Irodai

HUF 7222.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Térd hajlítása indukciós, gyors nyitás a fedelet, kényelmesebb, hajlítás nélkül.A zárt kialakítás a hordó test hatékonyan rögzíti a szemét illatát, tartsa a beltéri levegő friss, de védi az egészségét, a család.Nem kell, hogy érjen, csendes, lassan le, így egy csendes, kényelmes élettér.Javasoljuk, hogy ezt a kuka irodák, fürdőszoba, hálószoba, stb.Nagy teljesítményű konyhai szemetesbe.A kuka igazán elegáns, gyönyörű.Karcsú, kompakt kukákat használható a szűk kanyarokban, pedig halott sarkok lehet hatékonyan alkalmazni.Térd hajlítása indukciós, gyors nyitás a fedelet, kényelmesebb, hajlítás nélkül.A zárt kialakítás a hordó test hatékonyan rögzíti a szemét illatát, tartsa a beltéri levegő friss, de védi az egészségét, a család.Nem kell, hogy érjen, csendes, lassan le, így egy csendes, kényelmes élettér.Javasoljuk, hogy ezt a kuka irodák, fürdőszoba, hálószoba, stb.Nagy teljesítményű konyhai szemetesbe.A kuka igazán elegáns, gyönyörű.Karcsú, kompakt kukákat használható a szűk kanyarokban, pedig halott sarkok lehet hatékonyan alkalmazni.Név : Retro indukciós szemetet can Material : ABS+resin Product kapacitás : 10 L /12 LScope alkalmazása : hálószoba, konyha, nappali, iroda, stb.A csomag Tartalmazza : 1*A trashnote : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Nincs más elemek, kivéve a kukába a termék fotó.3. A méret mért kézzel.Lehet, hogy ez rossz, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm.5. Mivel a különbség a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg.6. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, több termék közül lehet választani.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak