.

.

New
NYERJ FELVÉTELT Csomag 1db 12 Hüvelyk Rövid Ragasztó Táblázat Ragadós mérőszalag, Vonalzó, Öntapadós mérőszalag (Start a Közép - Hüvelyk)

NYERJ FELVÉTELT Csomag 1db 12 Hüvelyk Rövid Ragasztó Táblázat Ragadós mérőszalag, Vonalzó, Öntapadós mérőszalag (Start a

HUF 754.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

12" (30 cm) hosszú, 0.63" (16mm) széles, öntapadó szalag.Csomag : 1db sorozatonként.Előállított, tartós ragasztó vissza, hogy a botok, hogy szinte bármilyen munka felület, kényelmes, egy pillantással mérések.Kompatibilis Craig Felső Trak újra nem csak vízálló, hanem nem fél a napozás.A különböző stílusok : 1.kezdjük balról jobbra 2.start jobbról balra 3.kezdje a közepén.Kényelem : Tudunk maradni sehol.Tartós : Ők nem csak vízálló, hanem nem fél nap exposure A különböző stílusok : 1.kezdjük balról jobbra 2.start jobbról balra 3.kezdje a közepén. 1. Kérjük, törölje tisztára egy nedves ruhával a ragasztás előtt. 2. Illessze szárítás után. 3. Kezdjük azzal, ragasztás egyik végétől, majd lassan nyomja a otherend, annak érdekében, hogy csökkentse a buborék generáció.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak