.

.

New
Niiyen Háztartási Figyelmeztető Rendszer, Mozgásérzékelő Vezeték nélküli Figyelmeztető Biztonságos Rendszer Csengő Riasztás Haza Felhajtón Járőr Garázs Fehér, LED kijelzők(1+2)

Niiyen Háztartási Figyelmeztető Rendszer, Mozgásérzékelő Vezeték nélküli Figyelmeztető Biztonságos Rendszer Csengő Riasztás

HUF 3360.15

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【KÜLÖNLEGES DESIGN】 : vezeték nélküli háztartási figyelmeztető biztonsági rendszer speciális kialakítás, valamint a gyönyörű látványt nyújtanak, egy jelet küld a vevő, hogy fog közbeszólni, hogy a haza csak úgy, mint egy hosszú távú csengő. 【KÖNNYŰ MŰVELET】 : Mozgásérzékelő egyszerű művelet, felszerelése, ahova akarod, egy jó távol a vevő figyelmeztetni az érkezés, illetve az indulás a család tagjai. 【INFRAVÖRÖS ÉRZÉKELŐ】 : Felhajtón riasztás infravörös érzékelő mozgást érzékel, majd küld egy jelet, hogy a vevő, csak helyezze az érzékelőt a bejáratnál, hogy a felhajtón a vevő a lakásban. 【VEZETÉK nélküli】 : Mozgásérzékelő vezeték nélküli telepítés, csak helyezze az érzékelőt a bejáratnál, hogy figyelmeztessen a pillanatban, amikor valaki belép a haza. 【KÜLDENI HANG】 : Mozgás érzékelő riasztást küld hallható csipogó hang, figyelmezteti, hogy valaki közeledik, az is nagyszerű, hogy figyelmeztesse cégtulajdonosok, hogy dolgoznak a vissza, vagy szem elől, hogy az ügyfelek belépett a boltba.Téma : Speciális kialakítás, valamint a gyönyörű megjelenés.Egyszerű művelet, felszerelése, ahova akarod.Infravörös érzékelő mozgást érzékel, majd küld egy jelet, hogy a vevő.Vezeték nélküli telepítés, csak helyezze az érzékelőt a bejáratnál.Küldj hallható csipogó hang, figyelmezteti, hogy valaki közeledik.Kövesse a következő lépéseket használat : 1. Helyezze a megfelelő elemeket a detektor a vevő egység. 2. Ellenőrizze, hogy az elemek be a megfelelő pozíciókat. 3. Mount az érzékelő megfelelően a bejárati ajtó, ablak keret, műút, gyalog úton, kertben, vagy bárhol. 4. Akkor kapcsolja be a vevőkészüléket, majd állítsa be a hangerőt vagy hi vagy lo helyzetben. 5. Most a távoli nyomozó rendszer működése az infravörös technológia érzékeli.Érdekel Fenntartó Adag : 1. Fontos : kérjük, tartsa be a detektor vevő védett helyen, hogy kerülje a kapcsolatot mindkét egység a víz, valamint a közvetlen napfényt. 2. Amikor a LED jelzőfény nem, az akkumulátor töltöttségi szintje, vagy alacsony, vagy halott.Abban az időben kell cserélni az elemeket. 3. Tisztítsa meg a nyomozó rendszeresen nedves ruhával, hogy elkerüljék a elzáródása érzékelő által mosás, bármilyen kis részecskék. 4. Próbálja tartani a területeken, ahol nem lesz vizes.Emellett során nagy vihar, a hó esik, ajánlott, hogy egységet kell mozgatni, hogy beltéri vagy biztonságos helyen . 5. Soha ne próbálja meg szétszedni az egységek.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak