.

.

New
Dasaita Android 10.0 Navigációs autórádió Carplay Toyota Camry 2012 2013 2014 Egységes Din Autó Hifi GPS Navigáció 10.2 Colos, négymagos RDS Rádió, Wi-Fi Tükör Link (4G RAM+64G ROM)

Dasaita Android 10.0 Navigációs autórádió Carplay Toyota Camry 2012 2013 2014 Egységes Din Autó Hifi GPS Navigáció 10.2 Colos,

HUF 76948.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Jármű Kompatibilitás : Https : Toyota Camry 2012 2013 2014. Alapértelmezett Carplay : Beépített Zlink Alkalmazás élvezhetik a Carplay (Vezeték nélküli . ( Viszont a meleg hely a telefonon & a WI-FI beállítás a fejét egység kattintson a nevét az i Phone, akkor írja be a hot spot jelszó ). 2.Sztereó : írja Be a "Zlink".Telefon : Keresés egyéb Eszközök, majd válassza ki a "KOCSI KÉSZLET"írja be a Pin-Nem. A "0000", hogy pár .. Várj, valamint Elfogadja, hogy "Használja Car Play". 3.Sztereó : Vár a csatlakozás az "Zlink"Kapcsolat Sikeres.A dolgok, hogy Működni Fog, Gyári Berendezés. - A gyári kormánykerék-ellenőrzési, valamint a gyári erősítő munka?.Igen, már tartalmazza a plug and play heveder canbus, hogy támogassa őket.A dolgok, hogy Fog Működni dasaita Sztereó Tartalmazza KAPCSOLATOK VAGY TARTOZÉKOK. - A gyári mikrofon a visszapillantó tükör munka?.Nem, de egy mikrofon is tartalmazza a sztereó. - A gyári gyári GPS munka?.Nem, de GPS navigációs tartalmazza a sztereó. - A gyári XM rádió munka?.Nem, de lehet telepíteni az XM radio alkalmazást. - A gyári normál/normál rádió munka?.Nem, de egy rádió szerepel a sztereó.A dolgok, hogy Nem Fog Működni. - Majd a mérleg, majd elhalványul a beszélők között érhető el?.Nem a gyári erősítő.Csak utángyártott erősítő.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak