.

.

New
Extra Hosszan Nyomja meg a Köröm - 100-as Koporsó Hamis Körmök Balerina Teljes Borító Akril műköröm esetén Nail Art (kék)

Extra Hosszan Nyomja meg a Köröm - 100-as Koporsó Hamis Körmök Balerina Teljes Borító Akril műköröm esetén Nail Art (kék)

HUF 538.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

❤Koporsó Balerina Design - Zhung Ree hosszú színes koporsó nyomja meg a köröm ismert, mint a balerina körmök.Ezek a koporsó hamis körmök könnyen alkalmazható a zselés körömlakkot, hogy a köröm több, elegáns, vonzó. ❤Különböző Méretű, Egy Esetben - 100-as koporsó hamis körmök ajánlat 10 különböző méretű ,amely számozott 0-9. Szóval, akkor válassza ki a megfelelő méretű, hogy illik a minden ujját.Egy doboz a méretben, hogy könnyebben megtalálják a köröm tipp. ❤Magas Minőségű ABS Anyagból - A színes Nyomja meg a Köröm készült, magas minőségű ABS anyagból, amely egyfajta zöld barátságos környezeti anyag.Nem mérgező, Nincs szaga, Nem árt a köröm, vagy a test, ami a körmök tartós, jól szellőző, világos, nincs nyomás a saját köröm. ❤Gyakorlati Alkalmazás - teljes mértékben fedezi a műköröm jön a gyakorlati alkalmazás.Ezek a balerina hamis körmök nagy, mind a szakmai köröm szakember vagy köröm tanuló, alkalmas a szalon, az otthon, csodálatos ajándék a feleség, barátnő, édesanya, vagy testvérek, valamint tökéletesen vesz részt a buli, ismerkedés, valamint esküvő stb. ❤Segítségével Lépéseket - Először is, fájlt, majd tisztítsa meg a körömlakk alkalmazása előtt válassza ki a megfelelő méretű hamis körmök minden ujját, Majd nyomja meg a köröm tipp a köröm pár másodpercig; Végül a köröm lehet, hogy több természetes és elegáns.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak