.

.

New
5DB 16 mm-es Reteszeléssel Nyomógomb Kapcsoló Angel Eye LED Gyűrű DC 12V/24V-os Vízálló Fém Nyomógombos Kapcsolók 1NO1NC SPST ON/Off Kapcsoló Kapcsoló Self-Reteszelő Kerek Kapcsoló Tengeri Autó RV Teherautó Hajó (Piros)

5DB 16 mm-es Reteszeléssel Nyomógomb Kapcsoló Angel Eye LED Gyűrű DC 12V/24V-os Vízálló Fém Nyomógombos Kapcsolók 1NO1NC

HUF 2023.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[ ✔ Új Nyomógomb Kapcsoló ] Értékelés : 5 A-12 V DC; Beépítési Furat Mérete : 0.63" (16mm); a Művelet Típusa : Reteszelés; Tolja, A; Nyomja meg ismét LE.Kapcsolat Konfigurációs : 1 NO 1 NC. [ ✔ Gyűrű PIROS LED ] 12 V-os LED-es nyomógomb kapcsoló használja a pole-kevésbé lámpa gyöngyök.Világos, kényelmes, lámpák, plusz egy fém megjelenése, hogy az on-off kapcsoló, nagyon jó.A munka-élet a led több, mint 40.000 óra. [ ✔ VÍZÁLLÓ & ASEISMATIC ] IP65 Vízálló védelem használható nedves vagy poros környezetben, mint a hajó, vezérlő panelek, konyhák, kültéri, stb.Magas minőségű alumínium ötvözet fém shell tűri a rezgés, illetve más, a zord környezeti feltételek. [ ✔EGYSZERŰ TELEPÍTÉS ] Körben reteszelő kapcsoló, csavaros bilincs típus terminálok, hogy a telepítés egyszerűbb.A LED fény lehet az idő, vagy csak ha a kapcsoló be van kapcsolva, attól függően, hogy utalja. [ ✔ Széles KÖRBEN HASZNÁLJA a TARTOMÁNY ] használhatja ezt a reteszelés nyomógomb-kapcsolót, hogy cserélje ki a kapcsolót vagy egyéb szabályozó kapcsoló a autó/ hajó/ teherautók.Azt is fel lehet használni, mint egy csengő, bejárat őr nyomógomb kapcsolóval a szabadban, vagy egy kapcsoló csere háztartási Készülékek, például asztali lámpa kapcsoló, PC, switch, Audio kapcsoló.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak