.

.

New
Fcysws 12 DB Színű Klip, új frizurákra 21 Hüvelyk hőálló Szintetikus egyenes Haj Kiterjesztések a Nők, Lányok Ajándék, Több Színben Fél Kiemeli, hogy a Klip a Szintetikus Kék Lila Paróka (Kék,Lila)

Fcysws 12 DB Színű Klip, új frizurákra 21 Hüvelyk hőálló Szintetikus egyenes Haj Kiterjesztések a Nők, Lányok Ajándék, Több

HUF 1618.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1. Haj Információ : 2 Színek-Világos lila, világoskék póthaj; Minden Szín, 6 Db, Összesen 12 Db. 21 Hüvelyk, Minden Haj Darab Van egy Kis Klip, Lehet Csattant A Haj Könnyen, de Elég Hosszú ahhoz, hogy a Berendezés, illetve Illeszkedjen A Haj Hossza. 2. Hőálló Szintetikus Haj Fájlokat, Lehet Hullámos, majd Kiegyenesedett.Létrehozhat Bármilyen Stílusú Akarsz Az ön Igényei Szerint. 3. Haj Anyaga : Magas Minőségű, Alacsony Hőmérsékleten Kanekalon Szintetikus Rost.Selymes, Puha, Nagyon Könnyű, Nem Gubanc Nem Szórnak. 4. Minden Színes Haj Hosszabbítás Jön a Saját Műanyag Táska, Tiszta, Rendezett. 5. Különböző Színek, Stílusok Minden Alkalomra, Színes Haj Kiterjesztések, Hogy a Felnőtt Gyermekek is, az is.Fcysws színes haj kiterjesztések, tökéletes ajándék, vagy dekoráció.Nagyon könnyű használni, csak a klip a klipet, hogy a hajad.Biztonságos károsítása nélkül haj egészségét. 12 Db - Színes Haj Kiterjesztések Anyag : 100% hőálló szintetikus szálak Hossza : 21 hüvelyk Szélesség : 1.1 hüvelyk Mennyiség : 12 Db Színek a következők : Világos lila, világoskék.Használati ÚTMUTATÓ 1. Nyissa ki a csomagot 2. Fésülködj 3. Nyissa meg a hajcsat 4. A klip a hajad 5. Vágja le a felesleges részek 6. Kész színes haj hosszabbítás Curling Módszer eltér Emberi Haj 1. Használata hajsütővas Lezárja a göndör stílus kell.Hőmérséklet-szabályozás alatt 140 fok.hagyja, hogy a haj kiterjesztések maradjon a hajsütővas 20 másodpercig.kérem, tegye a haját az asztalra, majd nézd meg a hatást, lehűlés után, ami a göndör haj jobb.Kész! 2. A legtöbb javasoljuk, így használatával a haj-hajcsavarók, hogy állítsa be a forma, a hosszabbítás után merítés a kiterjesztés forró vízben (nem forró).Akkor hagyd, hogy a haj száraz, természetesen, majd távolítsa el a hajcsavarók, ha a fájlokat száraz.Bár lehet hullámos, annak érdekében, hogy kiterjesszék a használat ciklus, nem javasoljuk, hogy a curling meg.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak