.

.

New
Az AEGIS fény Vezeték nélküli Ragasztó Pisztoly Vezeték nélküli forró Ragasztó Pisztoly Lítium-Elektromos hot melt Ragasztó Pisztoly/Újratölthető/hot melt Ragasztó Pisztoly/Univerzális Vezeték nélküli hot melt Ragasztó Pisztoly (Szín : Multi-Színes)

Az AEGIS fény Vezeték nélküli Ragasztó Pisztoly Vezeték nélküli forró Ragasztó Pisztoly Lítium-Elektromos hot melt Ragasztó

HUF 11128.05

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1. Ez a sorozat a termékekre lehet alkalmazni, hogy csík átmérőjű, 7mm. 2. Helyezze be a szalag a végére, a ragasztó pisztoly, küldje el a hordóban, majd csatlakoztassa 5-8 perc.A ravaszt lehet használni, hogy ae extrude a sol irányítást a mennyiségű ragasztót. 3. A folyamat használja, ha nem tudja használni egy szalag, egy időben, a szalag nem kell kivenni.Csatlakoztassa a tápegység 5-8 perc használni, közvetlenül. 4. Wide Applications : Műanyag, fém, fa, papír, játékok, bútorok, bőr -, lábbeli, bevonatok, kerámia, lámpaernyők, audio, kézműves, gyöngy, pamut, DY elektronika, videó csomagolás, ajtó, ablak varratok. 5. Megjegyzés : Ha a ragasztó pisztoly nem használja, kapcsolja ki a hatalom, s ne hagyja, hogy a ragasztó pisztoly nem használja a hatalmát.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak