.

.

New
Barber Klasszikus Szék Fodrász Szalon Szék Szépség öltözködés Borotválkozás közben megvágta Stílus Berendezés Hidraulikus emelő Dönthető, Forgatható/Nem Tiltable,Sötét Barna,Kerék (Szín : Világos Barna Méret : Kerék)

Barber Klasszikus Szék Fodrász Szalon Szék Szépség öltözködés Borotválkozás közben megvágta Stílus Berendezés Hidraulikus

HUF 130794.75

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Magassága állítható - A fodrász szék célja egy hidraulikus szivattyú könnyen állítsa be a magasságot a szék, az ön igényei szerint. 360 fokban forgatható szék, amely alkalmas az ügyfél elhelyezése, könnyen használható, nagy teljesítményű hidraulikus szivattyú teszi magasság-beállítás könnyebb.A hátsó ülés tud nyújtani nagyobb kényelem érdekében az ügyfelek számára, majd élvezze a kényelmes frizura tapasztalat bármikor.Megbízható, minőségi, tömör acél váz, szintetikus bőr, vízálló, nyálkásodásgátló, könnyen tisztítható, nagy sűrűségű szivacs, hogy az ügyfelek több, kényelmes;.Elegáns, T-alakú, lábtartóval, extra kényelmet nyújt az ügyfelek számára, magas minőségű, láb pumpa, valamint krómozott. 1. A szalon a szék alkalmas, mint egy fodrász szék vagy egy hétköznapi többi szék, a háztartások, üzleti célokra.2. A magassága a széket lehet által felvetett egy nagy teherbírású hidraulikus szivattyú alkalmazkodni a különböző embercsoportok.3. Az acél keret tartós majd fel lehet használni, sok éven át, anélkül, hogy a gyakori csere.Feature Classic hidraulikus fodrász szék szalon beauty spa modellezés lift chair Adjustable ülésmagasság 28.5-29cm/11.2-11.4 inch Sturdy acél váz, erős alsó, erős support Thickened háttámla pedig ülés növeli comfort Note Due a különleges méret a bútorok, nem lesz hiba a 2-3 cm-es.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak