.

.

New
A brazil Keratin Blowout Intenzív Kiegyenesítése Komplex Simítás Haj Kezelés 4 Palack 4 OZ minden Készlet Tartalmaz Szulfát Mentes Sampon Balzsam meghatározott Tisztázása, valamint Kezelés (4 fl oz)

A brazil Keratin Blowout Intenzív Kiegyenesítése Komplex Simítás Haj Kezelés 4 Palack 4 OZ minden Készlet Tartalmaz Szulfát

HUF 6075.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

készült a keratin, a kollagén, illetve egy fehérje komplex szerves növényi olajok.hogy infuses keratin mélyen a haj, köröm.Lesz szükség, szellőzés - A füst, amely enyhén irritáló lehet, hogy a szem vagy a torokban.Nem alkalmazható gyermekek vagy várandós vagy szoptató (ha akar, anélkül, füst, kérjük, válassza ki a Kiegyenlítő Formula, amely 0% formol).Ez egy erős haj kezelést, amely világszerte sikert számtalan szalonok.megszünteti sima, fénylő, valamint göndör a haja, hogy hagyja keres, puha, fényes, valamint luxus.A haj könnyebben kezelhető, egészségesebb, silkier egy forradalmian új hajkiegyenesítő kezelés rendszer a keratin, a kollagén, illetve egy fehérje komplex szerves növényi olajok, hogy infuses keratin mélyen a haj kutikula, hogy megszüntesse sima, fénylő, valamint göndör a haja, hogy hagyja keres, puha, fényes, luxus!A haj könnyebben kezelhető, egészségesebb, silkier & könnyebb fenntartani, csökkenti a napi stílus idő.Sokak számára ez valóban egy életre szóló élmény!Hogyan Kell Használni : 1) Nedves haj, akkor alkalmazandó, jelentős mennyiségű Keratin A Haj Tisztázása Sampon masszázs haj, illetve fejbőr, hogy egy gazdag habot, hagyja a hajon 2 percig, majd alaposan öblítse le langyos vízzel. 2) szárítás haj mérsékelt hő 50% - át. 3) a Rész haj szakaszokra.Alkalmazni Keratin A Haj Intenzív Kezelés szakaszonként.Comb root tipp terjeszteni a kezelés egyenletesen.Hagyd rajta 15-20 percig. 4) Standard szárítás használata közepes lángon , majd szárítsd meg egyenesen. 5) Alkalmazni, a Keratin A Haj Szilikon takarékosan bár a haja. 6) síkképernyős vas maximum 350-450 fok /180-230 Celsius. 7) az Ügyfél lehet mosni, a Keratin A Haj Simítás Sampon bármikor a kezelés után.Lesz szükség, szellőzés - A füst, amely enyhén irritáló lehet, hogy a szem vagy a torokban.Nem alkalmazható gyermekek vagy várandós vagy szoptató (ha akar, anélkül, füst, kérjük, válassza ki a Kiegyenlítő Formula, amely 0% formol).Ez egy erős haj kezelést, amely világszerte sikert számtalan szalonok.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak