.

.

New
HOMPEN Bluetooth Smink Tükör Világítás Hangszóró Hollywood Hiúság Tükör, Érintőképernyős, 3 Szín Mód keret nélküli Asztali Tükör 12 Szabályozható Izzók (Fehér)

HOMPEN Bluetooth Smink Tükör Világítás Hangszóró Hollywood Hiúság Tükör, Érintőképernyős, 3 Szín Mód keret nélküli Asztali

HUF 16021.80

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【HIÚSÁG TÜKÖR, BLUETOOTH HANGSZÓRÓ】 12 szabályozható izzók körül a tükör önnek elegendő, állítható fényerő, anélkül, hogy aggódik a nem kívánt fény, vagy árnyék, lehet találkozni a különböző szükség.Használatával a telefont csatlakoztassa a hangszóró, élvezd a zenét, a kedvenc smink bemutató során smink idő. 【3 SZÍN MÓD】 Fehér, semleges, meleg fény áll rendelkezésre, rövid érintse meg a bal gombot, hogy a fény színe, így a fésülködő asztal szebb, kényelmesebb önnek, hogy a make-up. 【USB TÖLTŐ PORT】USB töltő port célja az oldalon a tükör keret, könnyen töltse fel a telefont. 【Kétirányú BEÁLLÍTÁS】Levehető Tükör Bázis & Lóg beállítás Ez a nagy smink tükör célja, levehető bázis, két lyuk mögött lóg.Lehet akasztani a falra, vagy állni az asztalon. 【NAGY MÉRETŰ】Tükör Méret : L22.8"× H17.5" az ideális tükör kilátás.Mi lesz a felelősség a fuvarozó sérült.Kérlek, ne aggódj, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha ez történik.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak