.

.

New
Fstrend Vintage Nyaklánc, Ezüst Dinoszaurusz Csontváz Lánc Gótikus Medál Nyilatkozat Nyakláncok Ékszerek, a Nők, Lányok (Arany)

Fstrend Vintage Nyaklánc, Ezüst Dinoszaurusz Csontváz Lánc Gótikus Medál Nyilatkozat Nyakláncok Ékszerek, a Nők, Lányok (Arany)

HUF 1304.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ Réteges nyaklánc anyaga ötvözet,lehet szabad, hogy megfeleljen az önök igényei szerint. ★ Nyaklánc lánc kb (41+7) cm / (16.1+2.7) cm hosszú, az átmérője a medál kb 5,5 cm/2.1 cm. ★Ezeket a gyönyörű nyakláncot elegáns népszerű, hogy a forma vonzóbbá.Ez illik a legjobban a nők, lányok. ★ALKALOM : Ez az Egyedi nyakláncok, napi használatra,beach party, valamint más különleges alkalmakra.Ettől elegáns, gyönyörű. ★Figyelem : Méret lehet 2 cm/1 inch pontatlanság miatt kéz intézkedés;Színe lehet kicsit más miatt monitor,Köszönöm, értem!. ♬Kedves barátom,üdvözöllek a boltomban.♬ ♥Csomagolás Tartalma : Gyönyörű Nyaklánc Egyedi, Átlátszó Műanyag Zsákokat. ♥Alkalom : Ezek a Nyaklánc, a klasszikus design egy hozzá, ragyogó, hogy a napi helymegosztást; Szép báli kiegészítők részt a Mindennapi életben, este buli,Karácsony, Halloween, esküvő ,divat show, fotó bálba, szórakozóhely. ♥Megjegyzések : A szín eltérőek lehetnek kisebb által monitor, mert a fénykép.Mert a különleges anyagot használtunk,kérjük, hogy óvatosan bánjanak vele.Kérem, bocsásson meg 1-2 cm-es hibák, mert a kézzel készített tárgy.Tovább a vizet, a magas hőmérséklet. ♥VISSZA P0 LICY : Ha a termék, valamint a címke vagy sérült, a visszatérítést is működésképtelen.Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen probléma a elemet.Kérjük, tartsa meg a címkéket, valamint a termék új. ♬Keres egyéb sajátos stílusú Nyaklánc Kiegészítők? ♬ Hadd design valami egyedi, a különleges napon.Csak küldj egy e-mailt a követelményeknek. Köszönöm a látogató Fstrend Bolt.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak