.

.

New
KLHHG 6db Rozsdamentes Acél Lánc Fém Szalvéta Csat Szalvéta Gyűrű Hotel Edények Terítő Száját Ruhával Gyűrű, Ékszerek (Szín : B, Méret : Egy Méret)

KLHHG 6db Rozsdamentes Acél Lánc Fém Szalvéta Csat Szalvéta Gyűrű Hotel Edények Terítő Száját Ruhával Gyűrű, Ékszerek (Szín

HUF 46803.15

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1.Könnyen tisztítható, valamint újrafelhasználható. 2.A kivitelezés nagyon finom, a vágás pontos, pedig az. 3.Ideális alkalmi, valamint a hivatalos asztal dekoráció. 4.tervezés, egyedi, elegáns, meg fog hatni, hogy minden vendég a bulin. 5.Nagy dekoráció asztal beállításai családi vacsora, szülinapi buli, buli, esküvő, vagy bármely más alkalomra。.Szolgáltatás : 1.Könnyen tisztítható, valamint újrafelhasználható.2.A kivitelezés nagyon finom, a vágás pontos, pedig az .3.Ideális alkalmi, valamint a hivatalos asztal dekoráció.4.tervezés, egyedi, elegáns, meg fog hatni, hogy minden vendég a bulin.5.Nagy dekoráció asztal beállításai családi vacsora, szülinapi buli, buli, esküvő, vagy bármely más alkalomra。Anyag : Rozsdamentes steel Size : 3.4 cm*0.9 cm Applications : esküvők, partik, rendezvények, ballagásra, bankettek, ékszer több.A csomag többek között : 6db szalvétát ringsnote : 1. Csak szalvéta gyűrű, amelyek nem tartoznak a felvétel tartozékok.2. fizikai felvételi miatt különböző felvételi fény, monitorok, lehet, hogy egy kis színt különbség, kérjük, tanulmányozza a tényleges objektumot.Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak