.

.

New
Ussupplymed Repülni Rajongók Táblázatok, Hordozható Piknik Meghajtó Táblázat Ventilátor Támogatása USB-s Akkumulátor Tápegység, Repülni Ventilátor a Kültéri Beltéri Tartani Az Ételt, Tiszta. (Fekete-6-Os Csomag)

Ussupplymed Repülni Rajongók Táblázatok, Hordozható Piknik Meghajtó Táblázat Ventilátor Támogatása USB-s Akkumulátor Tápegység,

HUF 8368.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【TARTANI a LEGYEK TÁVOL AZ ÉTEL】 Ez a visszataszító rajongó tudja tartani a gusztustalan, fárasztó a legyek elől a kaját.Meg lehet tartani az ételt, tiszta tartani a körül csend van.Sőt, olyan könnyű, szag-mentes tudja vinni sehová. 【EGYEDI FÉNYVISSZAVERŐ VENTILÁTOR LAPÁTOK】A holografikus minta a penge meghajlik a fény (fénytörés), míg a spinning, ami egy természetellenes környezetben, hogy a rovarok repülnek el.Ezek a puha tapintású, magas minőségű ventilátor lapátok szándékosan rugalmas, semmit, de gyenge.Úgy tervezték, hogy azonnal hagyja abba, amikor kapcsolatba lépnek egy tárgy.Élvezd a nyugalmat, anélkül, hogy aggódni, kis keze sérül. 【SZÉLES körben HASZNÁLJÁK】a fly rajongók tökéletes a kemping, piknikek, BBQ, családi szakács bínját, a haza, szabadtéri nélkül repül, leszállás vagy lebeg az ételt.Nincs több kellemetlen,undorító Szúnyogok árasszák el az édes finomságokat!ez jól működik az árnyékban, csakúgy, mint a nap. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】csak a kapcsolót kell használni, amíg fel 2 AA elem(nem tartozék akkumulátorokkal) a visszataszító rajongó Vagy csatlakoztassa az USB.Bárhol használható, hogy kell használni. 【NINCS ZAJ t zajt, lehet pihenni, élvezni az ételt.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak