.

.

New
HEYUANPIUS Toll Haj Hosszabbítás, 50Pcs Színes Szintetikus Hamis Toll póthajak, Kit Paróka Haj Gyöngy Horgolt Horog Fogó Eszközök a Nők (Szín : Vegyes Szín Készlet)

HEYUANPIUS Toll Haj Hosszabbítás, 50Pcs Színes Szintetikus Hamis Toll póthajak, Kit Paróka Haj Gyöngy Horgolt Horog Fogó

HUF 3681.45

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

50 darab színes szintetikus haj tollak, 1 darab haj hosszabbítás készlet, A megfelelő mennyiségben képesek kielégíteni a szükségleteket, haj stílus a mindennapi életben.. ő színes hamis haj kiterjesztés készült minőségű polipropilén, illetve nylon, tartós, erős, nem könnyen deformálódik vagy törik, amely szolgál, hogy hosszú idő miatt minőségű anyag elfogadása elegendő mennyiségben. a vegyes színű, egyenes haj tollak nem nehéz működnek, a haj hosszabbítás készlet rendelkezésre áll; Vagy használhatja őket segítségével fodrászok; Ha meg akarod változtatni a frizurája, csak használja a haj hosszabbítás eltávolító fogót, hogy távolítsa el a hajat a tollat.. ezek a szintetikus haj tollak jön a 13 színek, mint a piros, sárga, zöld, narancs többet is, minden színnek van 4 darab, felszerelése a legtöbb frizurák, hogy a haj kiemelkedik a tömegből; a különböző színű lehetőségek, használja, majd azt is viselni a különböző színek egyszerre. tudod viselni, színes hamis haj kiterjesztések számos célra, például fényképezés, cosplay, dráma előadás, klub tevékenységek stb; tudod használni őket, otthon, kollégium, valamint fodrászat. (Megjegyzés) Anyaga : 100% Magas Hőmérséklet Rost .(úgy néz ki, mint a toll,nem igazi toll) Tömeg : 0.3 kg; Hossza : Kb 40cm,16" ; Szín : Mix Színek (Eltérő Lehet a Monitor) Csomag Tartalmazza : 50* Jelölje ki a Színes Színes Haj Hosszabbítás Póthaj Haj Darab 100* Szilikon Mikro Gyűrű Gyöngyök 1* Fogó 1* Hook How Telepítéséhez : 1. Helyezze be a micro gyöngy keresztül a fa horog tool2. Megragad egy tincset.Győződjön meg arról, hogy az összeg a haj, a tollak illett volna, hogy a bead3. Nyissa meg a kis reteszt ajtót, a horog eszköz, (csavar a haj enyhén tartani őket együtt) horog körül a hajad, közel a zár az ajtón, majd csúsztassa a gyöngyöt, majd húzza a haját through4. Nyomja meg a gyöngy, a fejbőr majd helyezze be a toll meghosszabbítása a mikro bead5. Hullám le rá a micro gyöngy hogy simítsa körbe a tollak, majd a haj a fogó.Hogy annyira feszes, a toll nem csúszik le.Hogyan lehet Eltávolítani : a fogó, megtörhet a micro gyöngy az ellenkező irányba, erővel ki lehet nyitni, lehet újra használni a micro gyöngy.

A részletes információk

Legutóbbi

Ezzel a termékkel is vásárolnak